10 manieren om een wit shirt te dragen

Sterren zijn echt net zoals wij! Serieus gaat het niet om rode lopende verschijningen, baljassen en een totale Glamazon 24/7. Ze maken dubieuze video’s van Dubsmash, spelen Pictionary en dragen gewoon witte thee, net als de rest van ons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enkele weken geleden was het modieuze paar Gigi Hadid en Michael Kors betrokken bij de “Glamour Games” of hun versie van wat we eenvoudige mensen zouden noemen, “Pictionary”, waar het 20-jarige supermodel een interessant beetje trivia onthulde. over zichzelf. Wat is volgens haar de meest onderschatte mode trend? Terwijl ze trekt, raadt Kors correct (en gaat ermee akkoord), het is de witte T-shirt.

Vaak verward met een saaie, klapnagel alleen om te worden gedragen naar casual, kater lunches, hang-outs met je ouders, of uitstapjes naar de sportschool, de witte t-shirt is een van de meest veelzijdige kappertjes, en kan worden gekoppeld aan alles van blazers of jassen tot spijkerbroeken, overalls, rokken, hakken, (noem een ​​ander kledingstuk / accessoire hier), vrijwel elk evenement dat je ooit zal bijwonen.

Terwijl Gigi Hadid is gespot, is het witte t-shirt met spandex leggings, onder leren overall, voor lunch met Joe Jonas gepaard met een leren jas en spijkerbroek, en op het rode tapijt met culottes is ze niet de enige feest die wordt gevangen de ondergeschikte kracht van het kledingstuk. Koningin Bey koppelde eerder dit voorjaar een witte t-shirt met een all-white bijpassend ensemble en beige accessoires, terwijl Amber Heard en Olivia Wilde de toevallige topper naar het rode loper met fanciful rokken brachten voor een weekend ontmoet-black-tie gevoel. Ondertussen heeft Rihanna een verklaring gemaakt met een “School Kills” emblazoned witte T-shirt, mini-rok en platform laarzen.

Dus of je het opknipt, manchet het op de mouwen, of geef het op je buik, zelfs je meest versleten witte t-shirt kan synoniem zijn met het moeiteloos chic – het is gewoon een kwestie van styling. Blader door onze galerij en laat deze straatstijl sterren je zien hoe het is gedaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *