Casual outfits tijdens Shawn Mendes´ World Tour

Na wat voor eeuwig leek (oké, het was drie maanden, kunnen we leven ?!), Shawn Mendes en zijn zeer verwachte Illuminate World Tour (met Charlie Puth) eindigde eindelijk op het Air Canada Center afgelopen vrijdag.

Het was een wervelwindweek voor de Pickering heartthrob: Zijn debuutgeur, Handtekening, had net de markt geraakt; zijn single “There’s nothing Holdin ‘Me Back” was op weg naar de nummer één plek op de pop chart van Billboard; En natuurlijk vierde hij zijn 19de verjaardag, compleet met een zwembad op het dak in Toronto. (Snaps van zijn papa die in de DJ-stand koud waren, maakten de ronden, ijzige).

‘Ik heb in mijn hele leven nooit zo zenuwachtig gevoeld zoals ik deed voordat ik vanavond in de steek kwam,’ zei Mendes vrijdagavond op het publiek. Natuurlijk hebben deze zogenaamde zenuwen niet een beetje getoond; de muzikant keek op zijn gemak en zo cool als een komkommer in een handgemaakte knoop-down shirt en jeans uit de laatste All Saints collectie, volgens zijn stylist Tiffany Briseno.

Spreken van stijl, enkele ogenblikken voor de uitverkochte show schopte, we zagen een handvol concertgangers in sommige schattige looks. Kijk uit de beste straatstijl uit, van broekse broek tot flirty rompers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *