Nieuwe manieren om denim te dragen

Voor een relatief eenvoudige stof heeft denim zeker veel connotaties. Terwijl gescheurde en veiligheidsspinned jean jassen herinneren aan het punk-tijdperk, komt de Canadese smoking vroeg in de gaten om onregelmatigheden op la Justin en Britney te voorkomen. Flares? Seventies. Vriendjes jeans? Volledig modern.

Anna Wintour’s eerste Vogue-deksel terug in 1988 katapulteerde denim uit de laaiers van de arbeidersklasse en de opstandige jeugd en in de fijngemaakte inloopkasten van zelfs de meest veeleisende modeplaten. Sindsdien, en dankzij de likes van J.Crew in de laatste jaren, is denim aanvaardbaar voor bijna elke gelegenheid (bruiloften, begrafenissen en hofdata niet inbegrepen).

Welke stijl je de voorkeur geeft, blijft de vraag: hoe ververs je denim, dus blijft het een steunpilaar voor nog een seizoen?

Voor degenen die verder willen gaan dan de vaak overgespeelde hand van hoge-lage mix, willen we graag nieuwe manieren aanbieden om denim te dragen. Voor een fashion-forward look, denk aan gewaagde stukken, zoals een denim militaire jas of denim cocktail jurk in denim. En als onze straatstijlopnamen juist zijn in termen van opkomende trends (en dat zijn ze altijd), is de lappendeken denim bestemd om de nieuwe benauwde denim te worden. U kunt ons later bedanken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *