Paardensport evenement outfits

De Queen’s Plate is Canada’s meest opgebouwde paardensport evenement. En in de afgelopen jaren, dankzij de slimme marketing en de vernieuwde interesse in alles royal, trekt het jaarlijkse zomervakantie een nieuwe generatie fans aan die op peacock in hun millinery het beste kijken.

De sfeer rond de paddocks bij Woodbine Racetrack voelde meer als een festival dan sportevenement. Het Rethink Borstkanker-team hield zijn Rethink bij het Races-evenement met stations gewijd aan nagels, illustraties en libaties. De sociale persoonlijkheden Melissa Grelo, Cynthia Loyst, Lainey Lui en Jess Allen waren terug om de Hats and Horseshoes event te hosten. Er was de Fashion at the Races wedstrijd (met prijzen voor vrouwen en mannen die worden aangeboden door Vaughan Mills, Pink Tartan, Woodbine Racetrack), evenals een volledig geblazen post-race rockshow met Hedley, Matthew Good en The Strumbellas.

En het was een warme juli dag. Temperaturen hingen in de hoge 20s en er was geen wolk in de lucht. Hier was een gebeurtenis waar mensen zouden kunnen verklaren, ‘Hoedkop verdoemd!’ En wees dankbaar dat hun manen afgeschermd zijn van de elementen.

Oh, en als je het afvroeg, was het een 15-1 pick, genaamd Sir Dudley Digges, die iedereen verraste door de race te winnen en de $ 1 miljoen dollar portemonnee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *