Red Bull Music Academy Festival

De afgelopen maand heeft Montreal de hosting van de Red Bull Music Academy van 2016 bewaard. Terwijl het voornaamste evenement vooral op de shows was geweest (hallo Bjork!), Besloten we de spotlight voor de festivalgangers te plaatsen. En van deze mooie schoten te beoordelen, zijn we zo blij dat we dat gedaan hebben.

Het is moeilijk om elke soort trend te bepalen die uit de menigte komt die de Red Bull Academy Music elk jaar trekt – omdat er zoveel van hen op één plaats zijn. Dit jaar is geen uitzondering, aangezien de maandlange bash ter muziekspel in een van de mooiste hoofdsteden van Canada staat: Montreal. Het is in deze fête gemaakt om alle muzikale genres te vieren die rappers met klassieke componisten mengen, halszangers hebben drankjes met EDM-producenten en DJ’s en poppictogrammen en werken samen in leszalen, RBMA-kantoren en selecteerclubs en concertzalen.

Met de laatste dag van het festival om de hoek kijken we terug naar enkele van de meest modieuze fans, hip muziekmakers en chique baanbrekers die momenteel de straten van Montreal bezitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *