Wat te doen met designer tassen die in de kast liggen

Geef het toe, er zit in je kast een handtas op een plank in een stof te verzamelen. Misschien is het zo lang zitten, de armband is in het leer reliëf? Als dat zo is, hebben we een suggestie: doneren aan Dress For Success Canada. Dit partnerschap met Love That Bag is voor een goede oorzaak zacht geliefde designer handtassen afgerond.

Dress for Success Canada is een non-profitorganisatie die vrouwen biedt een netwerk van ondersteuning om hen te helpen bloeien op de werkplek en de Success Is In the Bag-campagne draait in wezen handtassen in kansen voor vrouwen in Canada. Alle fondsen die worden gehaald uit de verkoop van tassen zullen worden gebruikt om ondersteuning, ontwikkelingshulpmiddelen en werkplekkosten aan te bieden, omdat wie zich niet goed voelt in een nieuwe outfit ?. Dat gezegd hebbende, het gaat niet alleen om een ​​nieuwe outfit, maar Dress For Success beoogt de armoedecyclus te breken door vrouwen te bemachtigen om zinvolle werk te krijgen.

En de Montreal-gebaseerde website Love That Bag maakt het makkelijk op u door te regelen die Chanel of Coach designer tas op te nemen en haar eerlijke marktwaarde te beoordelen, zegt Kathryn Babcock, directeur partnerschap Dress for Success Canada.

“De handtassen worden verzameld tot 8 mei en dan worden ze online verkocht via een speciale nationale verkoop in juni,” zegt Babcock. “Love That Bag is een Montreal handtas zending bedrijf in eigendom van een prachtige vrouw Alice Goldbloom, die het allemaal gratis doet.”

Elke designer handtas wordt professioneel beoordeeld en als het een marktwaarde heeft van meer dan $ 1000, dan kan Dress for Success een charitatieve belastingbon ontvangen voor het volledige bedrag. Alle opbrengsten die tijdens deze verkoop worden verhoogd, gaan naar kwetsbare vrouwen met hulpmiddelen om hen te helpen bij het vinden van betere financiële onafhankelijkheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *